Atenció farmacèutica - Farmàcia Ignasi Guerrero

Coneix la nostra dietista.

Oferim un servei professional
d’assessorament nutricional.

Assessorem en:

 • Com mantenir una dieta equilibrada.
 • Com baixar o augmentar de pes de forma saludable.
 • Dietes especialitzades en diferents patologies (mala circulació, retenció de líquids, àcid úric o colesterol elevat, etc.)
 • NUTRICIÓ ESPORTIVA: Com millorar el teu rendiment esportiu.

SOLICITA MÉS INFORMACIÓ

Si vols iniciar una dieta, o rebre consells dels nostres experts no dubtis en visitar-nos o demanar informació.

  Nom i cognoms (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Telèfon

  El teu missatge

  En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de IGNASI GUERRERO ANARTE amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.

  Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.

  En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.

  Li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de IGNASI GUERRERO ANARTE, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a AV. DE L' ABAT MARCET 241,08225 TERRASSA, BARCELONA, o al correu electrònic INFO@FARMACIAIGNASIGUERRERO.COM.

  He llegit i accepto la Política de privacitat.