Servei dosificació de la medicació

El Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD) de la medicació receptada per un metge al pacient. Per tal de facilitar a l’usuari l’administració de les preses i evitar errors o descuits, preparem la medicació en uns blísters setmanals o mensuals amb diferents compartiments d’un sol ús.

Des de la Farmàcia Ignasi Guerrero us volem ajudar en aquesta tasca per tal que seguiu adequadament la presa de la vostra medicació.

Tracte amb el client - Farmàcia Ignasi Guerrero

SOLICITA MÉS INFORMACIÓ

  Nom i cognoms (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Telèfon

  El teu missatge

  En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de IGNASI GUERRERO ANARTE amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.

  Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.

  En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.

  Li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de IGNASI GUERRERO ANARTE, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a AV. DE L' ABAT MARCET 241,08225 TERRASSA, BARCELONA, o al correu electrònic INFO@FARMACIAIGNASIGUERRERO.COM.

  He llegit i accepto la Política de privacitat.